Over ons – Rent-Panel
1611
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1611,eltd-core-1.2,rent-panel-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-paspartu-enabled,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-header-standard-enable-transparency,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

Rent-Panel / Over ons

Rent-Panel panelen zijn stabiel en laten zich gemakkelijk door de machines van Rent-Panel revitaliseren.

De basis van ons bedrijf is duurzaamheid. Ecoplex met populier als basis en een kartonnen vulling. Rent-Panel wanden kunnen eindeloos worden ingezet bij zorgvuldig gebruik, dit spaart energie en grondstoffen. Het huren van de Rent-Panel wanden geeft ruimte in de financiering. Het magazijn en de machines zijn ingericht om grote maten te kunnen verwerken en te revitaliseren.

Voor semi-permanente wanden kunnen afwerklagen worden aangebracht zoals hpl. De wanden leveren enorm veel flexibiliteit in winkels, waar de panelen worden gebruikt voor bijvoorbeeld pasruimten. Ook bij het opbouwen van bijvoorbeeld een kerstshow is het gemak van de wanden goed werkbaar voor de klant.

De hoge repetitie factor houden de startkosten laag. Rent-Panel wanden en displaypanelen mogen geschilderd worden, het schilderen is vrijwel altijd in één keer dekkend omdat de geschuurde grondlaag na eenmaal schilderen een optimaal resultaat geeft. Eventuele schilderlagen worden na de huurperiode verwijderd om milieukosten te minimaliseren.

Te gebruiken voor:

  • Standbouw op beurzen maar ook in winkels
  • Stemhokjes
  • Pasruimtes
  • Geluidscabines
  • Tijdelijke separatie
  • Stofschotten in de bouw
Neem contact op

hout_2

web-�130402-4525

web-�130402-4503

web-�130402-4461

web-�130402-4400

web-�130402-4090